Täysin kalustettu 1Mh lomahuoneisto Kyproksella Pafos, Kypros

59,000€
Myydään
Kohdenumero: KÜKO106
Asuntotyyppi: Asunto
Pinta-ala (M 2)
51
Huoneet
2
Makuuhuoneet
1
Kylpyhuoneet
1

Tiedoja

  • Lähin lentokenttä: Pafos 15km
  • Etäisyys merestä: 1,4km

Mukavuuksia

  • Ilmastointilaitteet
  • Kodinkoneet
  • Lämmityslaitteet
  • Täysin kalustettu

Kuvaus

Täysin kalustettu huoneisto sijaitsee Pafoksen kaupungissa. Pafos on satamakaupunki ja nopeasti kehittyvä matkailukohde Kyproksen lounaisrannikolla Kyproksen tasavallassa. Kaupungissa on noin 52 800 asukasta (2005). Siellä sijaitsee myös maan toinen kansainvälinen lentokenttä sekä kalastussatama. Pafoksen alueella on lukuisia historiallisia nähtävyyksiä. Finnair lentää Kyprokselle (Pafos) suoraan sesonkiaikana useita kertoja viikossa.
Tämä kodikas kaksio on kooltaan 51m² ja sinne kuuluu makuuhuone, keittiö olohuone yhdistelmä ja kylpyhuone. Kaikki kalusteet, kodinkoneet sekä ilmalämpöpumput kuuluvat hintaan.

Rosetree Homes yhteistyössä ulkomaisen yhteistyökumppaninsa kanssa pystyy tarjoamaan parhaita kiinteistöratkaisuita lomailijoille, sijoittajille ja myös niille, jotka haluavat siirtää elämänsä jonnekin ulkomaille pysyvästi. Tarjoamme erilaisia kiinteistökohteita Turkista, Espanjasta, Kyprokselta, Thaimaasta ja muista maista. Olkoon sitten kyse yksiöstä tai peräti häikäisevässä paikassa sijaitsevasta luksushuvilasta. Olkaa hyvä ja ottakaa rohkeasti yhteyttä.

Yhteyshenkilö

Margus Roosipuu

Puheenjohtaja
Suomessa
+358 414701101
Kyproksella
+357 96158108
Skype
rosetree.homes