Ihastuttava loma-asunto suomalaiselta omistajalta Thaimaan Phuketista! UUSI HINTA 80 000 € Puhket, Thaimaa

80,000€
Kohdenumero: TAKO102
Asuntotyyppi: Asunto
Pinta-ala (M 2)
43
Huoneet
2
Makuuhuoneet
1
Kylpyhuoneet
1

Tiedoja

  • Rakennusvuosi: 2014

Mukavuuksia

  • Hissi
  • Kalustettu
  • Merinäkymä
  • Täysin kalustettu
  • Varastohuone
  • Vuoristo näkymä

Kuvaus

Tämä valoisa, kalustettu koti sijaitsee lyhyen matkan päässä yhdestä Phuketin hienoimmista rannoista, Kata Beachista. Asunto sijaitsee vehreässä mäenrinteessä rauhallisella alueella ja lännen suuntaan olevalta parvekkeelta ihailet niin merinäkymää kuin upeita auringonlaskuja. Asunnosta näkymiä myös vuoristoon sekä Big Buddha -patsaalle.

Asunnossa yksi makuuhuone, olohuone avokeittiöllä, kylpyhuone sekä terassi. Olohuone on meren suuntaan ja siitä on pääsy terassille. Asunnossa ilmastointi ja siihen kuuluu erillinen varastotila. Rakennuksessa hissi sekä asukkaille parkkipaikkoja.

Viihtyisä yhteisö tarjoaa erinomaiset puitteet asumiseen ja lomailuun – on uima-allas sekä viereisessä rakennuksessa ravintola, kahvila, kuntosali ja spa. Rantaan kulkevalla Patak Roadilla paljon ravintoloita ja kauppoja. Eriomainen sijainti, josta helppo käydä Kata Noi, Karon ja Nai Harn -rannoilla Phuketin läntisellä puolella tai käydä sukeltamassa Chalongissa esim. Rayan saarella Phuketin itäisellä puolella. Kata Beach, sen kirkas merivesi ja matalavetiset rannat ovat erityisesti lapsiperheiden ja rauhaa rakastavien suosiossa. Paljon myös aktiviteetteja lomaelämyksiä hakeville mm. veneretkien muodossa.

”Rosetree Homes yhteistyössä ulkomaisen yhteistyökumppaninsa kanssa pystyy tarjoamaan parhaita kiinteistöratkaisuita lomailijoille, sijoittajille ja myös niille, jotka haluavat siirtää elämänsä jonnekin ulkomaille pysyvästi. Tarjoamme erilaisia kiinteistökohteita Turkista, Espanjasta, Kyprokselta, Thaimaasta ja muista maista. Olkoon sitten kyse yksiöstä tai peräti häikäisevässä paikassa  sijaitsevasta luksushuvilasta. Olkaa hyvä ja ottakaa rohkeasti yhteyttä.”

Yhteyshenkilö

Margus Roosipuu

Puheenjohtaja
Suomessa
+358 414701101
Kyproksella
+357 96158108
Skype
rosetree.homes